Esküvői luxusautó bérlés

 

Mindenki életében adódik egy különleges alkalom. Élete egyik legszebb napján az esküvőjén minden részlet fontos, hogy e szép alkalmat élményként élhesse meg szíve választottjával. Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé?

Esküvőjén kevés dolog játszik olyan meghatározó szerepet, mint az esküvői autó, hiszen ezzel érkezik a helyszínre és a teljes összhang érdekében egy gyönyörű párhoz, egy gyönyörű autó is tartozik, ezzel együtt pillantják meg először a menyasszonyt, a vőlegényt és a menyasszonyi csokrot, illetve az esküvői szertartás után barátok, ismerősök tekintete rögtön a menyasszonyi kocsira terelődik.

Sokat emel tehát az esküvő fényén egy elegáns luxusautó,  amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd! Pontos, udvarias, igényesen öltözött sofőrünkkel csak Önökre vár. Felejthetetlen élmény lesz!

Most ajándékba adjuk az autó elején lévő gyönyörű csokrot, illetve a kért helyszínen egy csodálatos zijátékot, ezzel is emelve az esküvő fényét, hangulatát. Bővebb információ az Akció menüpont alatt.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

© 2012 Minden jog fenntartva. Luxus Cars Jaguar No.:980023