Násznép szállítás / sofőrszolgálat

 

Luxusautóink bérbeadása mellett vállaljuk a násznép szállítását is, kis létszámnál akár személy autókkal vagy 9 személyes mikrobuszokkal, nagyobb létszámnál pedig igény esetén kis és nagy buszokkal. Pontos, igényes és udvarias sofőrjeink mindenhová eljuttatják a kedves vendégeket.

Igény esetén háztól házig szolgáltatás is kérhető. Ez annyit jelent, hogy odafele háznál veszik fel, és az esküvő végén pedig hazáig viszik a kedves vendégeket, vagy csak azokat akik igényt tartanak.a szolgáltatásra.

Továbbá sofőr szolgálat is kérhető azoknak a  kedves vendégeknek akik az esküvőre autóval érkeznek, de hazafelé már sofőrrel mennének az esetleges alkohol fogyasztás, vagy egyéb okok miatt. Professzionális sofőrjeinkre garanciát vállalunk, bármilyen autót nyugodt szívvel rájuk bízhatunk. Többek közt rendelkeznek: a1, a, b, c1, c, d1, d, be, c1e, ce, d1e, de kategóriákkal, és Pav1,2,3 minősítésekkel is.

Az árszabás a  szolgáltatások, a szállított személyek száma és az idő-kilométer függvényében történik. Székhelyünk Budapesten található.

Kérjen árajánlatot a megadott elérhetőségeken és a lehető legrövidebb időn belül választ adunk Önnek. Amennyiben luxusautóink egyikét választja menyasszonyi autónak esküvőjére, akkor a násznép szállítás szolgáltatásból is jelentős kedvezményt biztosítunk.

Buszbérlés szolgáltatásunkat a násznép szállításon kívül igény esetén bármely más egyéb feladatra is biztosítani tudjuk, a városnézéstől kezdve a hosszabb külföldi utakig egyaránt.

 

Vegye igénybe a Luxus Cars Jaguar magas színvonalú minőségi szolgáltatásait, a legjobb áron.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

© 2012 Minden jog fenntartva. Luxus Cars Jaguar No.:980023